Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху учні 1-А класу разом з вчителем Сташевською Н.В.повторили правила безпечної поведінки на дорозі. З використанням дистанційних технологій навчання була проведена бесіда із дітьми ” Основні дорожні знаки для пішоходів та велосипедистів”. Діти намалювали малюнки, на яких зображали дорожні знаки по даній темі.

З учнями 1-Б класу вчитель Росецька Т.М. провела урок-казку про правила дорожнього руху.

Учні  1- В класу взяли участь в Тижні безпеки  дорожнього руху.
Свіцельська Н.П. провела з учнями  онлайн -урок та учні намалювали малюнки на тему «Безпека на дорозі».

Вихователем ГПД Гарматюк В.Р. був проведений виховний захід з безпеки дорожнього руху для учнів 1-Г класу  в ході якого діти ділились власними знаннями, розказували як правильно потрібно дотримуватись правил дорожнього руху, переглядали навчальні мультфільми.

Інформаційну хвилинка «Безпека на дорозі – безпека життя», бесіди на тему «Дитина – пасажир», «Живи цікаво та безпечно», виставку дитячих малюнків на тему «Мій кращий друг – безпечний рух» провела з учнями 1-Г класу вчитель  Піхурець Н.В..

Учні 1-Д класу /вчитель Шаповалова Л.А./ прослухали  інформацію від патрульної служби про дорожні знаки та їх види.
Взяли  участь у вікторині по знанням правил безпечної поведінки біля доріг.
Провели  фотовиставку  «Мій кращий друг-дорожний рух».

З учнями 2-А Білик М. В. провела онлайн- урок “Безпечний рух- твій вірний друг”.

В 2-Б класі вчителем Кушлак Г.А. був проведений онлайн-урок на тему “Мій кращий друг – безпечний рух”. Також учні переглядали  презентацію,  мультфільми із подальшим обговоренням правил безпеки дорожнього руху. Проведена онлайн-вікторина «Безпека життєдіяльності». Створений  віртуальний фото-челендж малюнка на тему «Будь обережний на дорозі!».

Мазур В.Ф. та Кравчук О.В.  провели в 2-В класі годину спілкування “Правила дорожнього руху для дітей”.
Учні переглядали  відео «Про правила дорожнього руху» з подальшим обговоренням, приймали участь у вікторині «Правила дорожнього руху знай, про безпеку пам’ятай», малювали малюнки на тему «Безпека на дорозі».

 2-Г класі педагоги Толордава А.В., Долюк І.А. провели вікторину з дотримання правил дорожнього руху, малювали з учнями  малюнки на засвоєння вивченого.

В 2-Д класі Паньковою Н.В.  був проведений онлайн- урок на тему «Ми за безпечний дорожній рух». Також створена виставка малюнків на дану тему.

Вихователь ГПД Остапова Н.А. провела з учнями 3-В класу бесіду на тему: “Безпека на дорозі – безпека життя”. Також учні переглянули  відео: “Азбука безпеки на дорозі” тітоньки Сови з подальшим обговоренням.

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху на групі подовженого дня  у 3 –А класі Палагнюк В.М. була проведена  онлайн- вікторина на тему
« Правила дорожнього руху і дорожні знаки», головною метою якої є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах.

З учнями 3-Б класу в рамках Тижня безпеки дорожнього руху вчителем Гальомко І.І було проведено ряд заходів:
-перегляд  циклу мультфільмів  “Азбука  безпеки на дорозі”
-виховна  година “Безпека на дорозі (пішохід, велосипедист, пасажир)”
-інтерактивна вікторина “Знання на дорозі – безпека підростаючого покоління”
-виставка  дитячих малюнків на тему «Мій кращий друг – безпечний рух».

Учні 3-Г класу взяли активну участь в грі подорожі”Дорожній рух”, яку підготувала і провела Побережна О.П.

Вчитель 4-А класу Цвігун І.М. провела з учнями бесіду «Будь обережним на дорозі!», під час якої учні знайомилися з правилами поведінки на дорогах, обговорювали ситуації, вчились приймати правильне рішення.

Урок- бесіду  ” Дотримуйся правил- збережи здоров’я” проведено в 4-Б класі вчителем Костюк О.М.. Також учні виконували практичну роботу ” Наші дорожні друзі”- малювали дорожні знаки.

Учні 4-В класу /вчитель Любенчук К.І./ малювали піктограми на знання правил дорожнього руху і презентували їх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *